Våra tjänster

Vi på A&B Redovisning erbjuder redovisning & rådgivning till företag och privatpersoner. Nedan finner ni en beskrivning av våra olika tjänster.

Bokföring

Genom att låta oss sköta er löpande bokföring kan vi bidra till en ökad trygghet och lönsamhet medans ni fokuserar på er kärnverksamhet.

Redovisning

Redovisningen är grunden i all ekonomi och innebär sammanställningar i rapporter som ger dig beslutsunderlag för din verksamhet och gör att du kan styra mot de uppsatta målen. Det är av högsta vikt att redovisningen sker på rätt sätt och i rätt tid.  Vi håller koll på hela din redovisning, myndighetsrapporteringar och deadlines.

Bokslut

Redovisning till myndigheter kan vara både tidskrävande och komplicerat. Med vår tjänst på området tar vi hand om hela förloppet och ser till att allt hanteras korrekt och i tid. Ta hjälp av oss istället för att våndas över deklaration och bokslut.

Rådgivning

Har du frågor eller behöver råd gällande redovisning, ekonomi, skatt eller lön? Tillsammans med vårt breda kontaktnät ger vi svar på era frågor.